Bestellen voor 15:00 uur is 1 à 2 dagen levertijd

Retourneren

Bestellen voor 15:00 uur is 1 à 2 dagen levertijd

Spread the love

Voor bestellingen geldt, dat wanneer je een consument bent, je een zichttermijn van 14 dagen hebt, vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd.
Binnen deze 14 dagen mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld.

Je kunt het artikel alleen retourneren als het artikel compleet en ongebruikt is, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en in originele fabrieksverpakking.
Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop CBD house geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn drogisterij artikelen en wanneer van deze producten de (seal-) verpakking is geopend.

Je dient binnen de zichttermijn van 14 dagen aan te geven dat je jouw bestelling wilt retourneren. Na de melding heb je nog 14 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren. 
Je zult zelf de verzendkostenkosten voor het retourneren van het product moeten voldoen.
Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug betalen, via hetzelfde betaalmiddel (voor zover technisch mogelijk) als waar oorspronkelijk de aankoop mee is gedaan.Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Let op, je dient binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan te geven dat je wilt retourneren.
En je kunt alleen producten retourneren door gebruik te maken van ons retourformulier of ons te mailen met alle gegevens.
Email: info@cbdhouse.nl

Retour formulier

Andere wijzen retourneren worden niet terugbetaald.
Geef ook aan op de verpakking dat het een retour betreft.

Jouw aankoop als zakelijke klant
Als zakelijke klant heb je geen recht op een zichttermijn. Raadpleeg de zakelijke algemene voorwaarden voor de bepalingen die gelden voor zakelijke klanten.